2010-11-26 00:16:59• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap pénteki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Megyénkben járt Markó Béla

- Valóban komolyan gondolkodom azon, hogy változásra lenne szükség az RMDSZ-ben. Hogy ez a változás a szövetségi elnök szintjéig is elér majd vagy sem, azt december tizenegyedikén, az SZKT-n fogom bejelenteni. Addig mindenki legyen türelemmel - válaszolt Markó Béla tegnapi, szatmárnémeti sajtótájékoztatóján a Szatmári Magyar Hírlap által feltett kérdésre. Lapunk munkatársa azt firtatta: miként látja Markó azt, hogy RMDSZ-elnökséggel kapcsolatban több jelölt neve is szóba került az elmúlt napokban.

 

Jövőre többe kerül az egészségünk

Kormányülésen mutatta be szerdán Cseke Attila egészségügyi miniszter az egészségügyi hozzájárulás 2011. január 1-jétől való bevezetésével kapcsolatos szabályozást. Úgy tűnik, jövőre már biztosan többe kerül az egészségünk.

 

Betiltják a magántűzijátékokat

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal betiltatta a helyi tanáccsal a magánrendezvényeken szervezett tűzijátékokat.

 

Trichinózis: kezdődnek az ellenőrzések

A Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság szigorítani fogja az elkövetkező időszakban a húsfeldolgozók és húsipari termékeket árusító kereskedelmi egységek ellenőrzését - jelentette be tegnap délelőtt sajtótájékoztató keretében a hatóság vezetője, dr. Dorin Gheorghe Maurer.

 

A BBTE képzősei Debrecenben

A BBTE szatmárnémeti kihelyezett tagozatának nappali szakos hallgatói november 24-én szakmai tanulmányúton vettek részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: